НАШ ДОБРИЙ, СТАРИЙ НОВИЙ СПОРТИВНИЙ ЗАЛ …

29.11.2023

Чи запитували ви себе, що для вас означає спорт? Думаю, не часто. Він просто є важливою частиною нашого життя і все! Саме в спорті ви можете віддатись грі, можете бути таким, яким є насправді. Для цього потрібно небагато: достатньо просто одягти форму, кросівки та разом з друзями зайти … до спортивного залу.

Класична гімназія, гімназисти дістали справжній подарунок, на який ми довго чекали. Чудовий спортивний майданчик не завжди міг виручити нас. Аж тут !!! Ми маємо новий спортивний зал !!!

Як хочеться подякувати всім! Всім, чиї старання, чия праця повернула гімназистам радість зустрічі зі спортом!

Тут вражає все. Новий інтер’єр, сучасні матеріали, колірна гама, яку запропонувала дизайнер, що працювала над його створенням. Її уроки фізкультури теж проходили тут, адже А.Грунтковська сама була ученицею нашої гімназії.

Якби винайшли пристрій, який зчитує голоси зі стін, ми б почули багато дитячого сміху, почули б радість перемог і смуток поразок. Ми б почули голоси наших лінійок, що проходили тут. Перше виконання нашого гімназійного гімну, голоси наших випускників… Голос Юрія Степановича, який звучав тривожно у дні Революції гідності, радісно, коли ми чули про наші досягнення. Наш спортзал пам’ятає все!

Дякуємо ВСІМ, хто став для нас справжніми Святим Миколаєм! Дякуємо Департаменту розвитку міста Львова та Управлінню освіти міста Львова за те, що допомогли повернути наш старий добрий, такий чудовий і новий спортивний зал!!! Впевнені нас тут чекають нові перемоги!!!


Інші новини