П'яті класи адаптуються

29.08.2023
Розпочинається новий навчальний рік.  Для пʼятикласників він стане початком навчання в гімназії. Для нашого колективу важливо, щоб кожному учневі було комфортно і затишно, щоб кожен з них з бажанням ходив до школи і не відчував себе самотнім і нещасним.
Психолог Галина Возняк разом з вчителем з охорони здоровʼя Гражиною Вуєк, вчителем з фізичного виховання Віталієм Степаняком, бібліотекарем Зоряною Саладь, а також аніматорською групою гімназії: Настя Юськів, Ірина Гаєвська, Валентин Микитчак, Марта Ільчишин, Дзвінка Тушницька, Юля Сіромська, Марта Бойко,  Дарія Шмигаль, Ольга Корнат, Вероніка Павлишин, Вероніка Іваненко провели цікаву та змістовну квестову гру «Подорожуймо гімназією». Майбутні п'ятикласники ознайомились з розташуванням кабінетів, відпочинкових зон, їдальні, буфету, спортивного залу та інших кабінетів.
Наступного дня психолог з ученицями 11-Б класу Софією та Анною провела тренінг «Познайомимось поближче», адже так важливо захопити, відволікти дітей, бачити посмішку на їхніх обличчях в наших непростих умовах. Дякуємо всім батькам за співпрацю. Можемо з впевненістю сказати, що діти готові до початку навчального року.

Інші новини