Посвята 2021

01.10.2021

Стало вже доброю традицією у вересні приймати до нашої дружньої гімназійної родини учнів 5-х класів. Це важлива подія в їх житті!

Святочну академію урочисто вели Анастасія Заверуха, Ярослав Гарасим і Арсен Боцко.

Директор гімназії Джала Юрій Степанович побажав натхнення у навчанні та наполегливості на шляху до успіху. Юні гімназисти присягнули бути гідними славних традицій, захищати честь гімназії на олімпіадах, змаганнях і конкурсах, робити все, щоб ними пишались батьки, вчителі та друзі.

Завершилось свято концертом.

- з композиціями «Вінок Тарасові» та «Карпатські Візерунки» виступив лауреат міжнародних і всеукраїнських конкурсів народний вокально-хореографічний ансамбль «Сонечко», у складі якого наші гімназисти Ярина Полешко, Остап Онисько, Анастасія Сех, Данило Саганський, Ілона Ганас.

- масу задоволення отримали гімназисти, батьки та гості від подарованого латиноамериканського танцю у виконанні Маркіяна Поповича та чарівної партнерки Єви Подвірної.

- наступний виступ був незвичним. До нього готувалась уся родина: писали вірші, підбирали мелодію. Ксеня Тимків виконала Пісню про гімназію.

- родзинкою свята став флешмоб 5-класників. Хореограф – Марія Федорівна Цяпута.

Піднесено та урочисто пролунав Гімн гімназиста. Диригент – Надія Анатоліївна Дунаєва.

AVE MARIA прозвучала у виконанні чарівного тембру Степана Зарічного.

Дякуємо за підготовку та організацію урочистостей Возняк Г.Р. та Вуєк Г.І., наставникам 5-х класів Бадзо Марії Іванівні та Гось Оксані Володимирівні, хореографу Цяпуті М.Ф. та вчительці мистецтва Дунаєвій Н.А., а також відеооператору Хараху С.О.




Інші новини