Організації вивченням польської мови в гімназії.

31.10.2014
Шановні батьки!

Повідомляю Вам, що розглядаючи Вашу та інших батьків заяви щодо організації у гімназії факультативів з вивчення польської мови, адміністрація гімназії намагалася віднайти належного фахівця для цієї цілі. Усі наші зусилля не дали належних результатів. Проте у ході вивчення можливості організації вивчення польської мови для учнів гімназії нам було запропоновано послуги агенції іноземних мов Наталії Дячук “Руна” ®. Комерційну пропозицію та інформацію про цю агенцію розміщено на сайті Класичної гімназії у розділі новин за адресою https://www.cg-lviv.org/news/.

За попередніми домовленостями заняття з польської мови у випадку формування груп учнів 5-7-х та 8-10-х класів у кількості 15 осіб можуть проходити у післяурочний час у приміщенні гімназії.

У випадку, якщо Вас зацікавила можливість вивчення польської мови на таких умовах, прошу заповнити міні-анкету та передати її у приймальню гімназії.

Одночасно повідомляю, що адміністрація гімназії буде продовжувати пошук кандидатури вчителя для організації факультативних занять з польської мови у гімназії.

З повагою директор гімназії Юрій Джала.


Інші новини