Цифри однакові (?/10) + букви різні (?/А і В) = співпраця!, або Цікавий та насичений другий семестр

13.06.2021

Трускавець. 24-26 березня учні 10-А та 10-В класів зі своїми наставниками Бокало Ю.Г. та Курською О. І. відвідали місто Трускавець. Екскурсія Трускавцем дала нам можливість не тільки довідатись про нові факти, про місцевість та пам’ятки архітектури, а й познайомитись із цікавими людьми та неймовірною історією міста.

Львів. 9 червня учні 10-А та 10-В класів сходили на екскурсію “Австрійський Львів”. Ми оглянули один з найкрасивіших театрів України. Також побачили будівлю колишнього Галицького сейму, а тепер - один з найбільших університетів України. Поруч розбитий парк, який є найстарішим комунальним парком в Європі. І до сьогодні в ньому збережені гасові ліхтарі, якими освітлювали місто ще в середині XIX століття. Після цього ми прогулялись до Будинку Вчених, аналогів інтер’єру якого немає ніде в Україні, також оглянули палац графа Потоцького, де нині знаходиться збірка живопису Львівської картинної галереї. Піднялись до колишньої оборонної фортеці Цитадель, звідки відкривається чудовий краєвид на місто. 

Карпати. 11-13 червня два класи вдихнули Карпати на повні груди: подивились на краєвиди з вершини гір Звенів та Тисовець. Ми занурились у романтику місцевих легенд, набрались сили та енергії та наповнились позитивними враженнями.


Інші новини