Країни Балтії та Скандинавії неймовірно красиві

10.01.2023

Чи нормально подорожувати під час війни? Звичайно, це нормально. Це відпочинок. Він потрібний людям, щоб відновитися й надалі працювати.

Вчитель англійської мови Курська Оксана Іванівна з учнями Гімназії мали таку можливість. 

Зимова мовна подорож Львів-Таллінн-Стокгольм-Рига дала можливість морально відпочити від тривог та думок про війну, відвідати різні країни та подорожувати на лайнері. 

Країни Балтії та Скандинавії неймовірно красиві. 

Таллінн захоплює гармонійним поєднанням старого і нового. Старе Місто – зачаровує середньовіччям, приваблює вузькими готичними будинками, флюгерами на них, черепичними дахами та фортечною стіною з розсипом веж. 

Серце Стокгольма – старе місто Gamla Stan. Місто на воді – Стокгольм, вражає безліччю прекрасних споруд. Королівський палац, набережна озера Меллером, будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргорден, посольський квартал, Стокгольмська Ратуша – це не тільки місце засідань уряду міста, але і місце проведення знаменитого Нобелівського банкету.

Столиця Латвії – Рига – одне із найзатишніших старовинних міст Латвії. Натхнення для творчих натур. Рига – місто доброї кави, джазу, маленьких смачних тістечок і стильних кафе.

Інші новини