Олімпійський день у гімназії

18.06.2022
18 червня у Гімназії відбулась конференція присвячена святкуванню Всесвітнього олімпійського дня (який святкується у світі 23 червня). Спорт об'єднує людей з різних куточків світу.
Учні гімназії разом з вчителями та гостями мали цікаву зустріч, під час якої розмовляли про здобутки українських спортсменів на останній Олімпіаді, перші олімпійські досягнення незалежної України, про які в деталях для нас розповів Василь Карленко - голова комісії НОК України "Закордонне українство", член НОК України, професор.
Гімназисти мали змогу поспілкуватись з  чудовими львівськими спортсменами: Романом Захарків - майстер спорту України з санного спорту, учасник 3-х зимових Олімпійських ігор, Катериною Васильків - майстер спорту України з санного спорту, чемпіонка України, стипендіат НОК України, які розповіли учням про справжній світ спорту, свій власний досвід та важливі кроки до досягнення мети.
Висловлюємо щиру подяку організаторам зустрічі  Юрію Турянському - голові відділення НОК України у Львівській області,  члену НОК України, доктору економічних та юридичних наук та Оксані Вацебі - заступнику відділення НОК України у Львівській області, професору.
Дякуємо всім учасникам за чудовий день та  безліч позитивних емоцій.
Українські спортсмени - найкращі!
Слава Україні! Героям Слава!

Інші новини