Інтегрований урок в "OCEANARIUM LVIV"

07.11.2023
"Вода: речовина та середовище існування". Саме такою була тема інтегрованого уроку, який для учнів 8-их класів провели вчитель хімії Козак І.І. та вчитель біології Шоханов С.О. Урок відбувся в "OCEANARIUM LVIV" де гімназисти не лише поринули в атмосферу магічного оточення підводного світу, але й збагатили свої знання про найпоширенішу речовину нашої планети – воду. 
На гімназистів чекали неймовірні лабіринти акваріумів різнокольорових риб, черепах, чудернацьких коралів, цілі підводні ліси з їх малими та великими мешканцями. І звісно – неймовірний тунель під водою, стоячи під яким, ви стаєте безпосереднім учасником подій морського життя, що розгортається просто над вашою головою! 
Вода – одна з найважливіших речовин на Землі, тому не дивно, що з давніх-давен людей цікавили унікальні властивості води. Знайомлячись із фізичними та хімічними властивостями води восьмикласники дізналися цікаві факти про цю унікальну та неповторну речовину. 
Для багатьох організмів на Землі середовищем життя є вода. У водному середовищі існування провідна роль належить температурі, освітленню, тиску, газовому складу, солоності води, рельєфу дна, швидкості водних течій. Учні довідалися про те, як до цих чинників пристосувалися найрізноманітніші мешканці водойм.


Інші новини