Подорож у майбутнє 8-Б

06.02.2023

Як провести час з однокласниками весело та з користю знають учні 8-Б, адже у четвер, 2 лютого вони відвідали «Музей Науки Львів». Експонати тут і для навчання, і для ігор, і для відпочинку. Поринути у світ науки та дитинства не відмовилися і вчителі, що супроводжували дітей – Заверуха Надія Володимирівна та Турій Надія Йосипівна, адже важко встояти перед подорожжю у майбутнє таким космічним кораблем.

Кожен зміг утворити водяний вир, побудувати греблю, наповнити річку дощовою водою, відфільтрувати воду, відчути на собі силу вітру при урагані, збудувати будівлі та випробувати, що з ними буде при землетрусі різної магнітуди, збудувати магнітний міст.

Сміливі побували у темному тунелі та змогли зрозуміти, що рухається: стіна тунелю чи вони разом з мостом.

Найбільш голосисті побачити силу свого голосу у вигляді діаграми на екрані. Майбутні музиканти мали змогу утворити музичний гурт, відчути себе барабанниками, зіграти на барабані осцилографі та виконати улюблену композицію ногами на велетенських клавішах фортепіано.

Любителі штучного інтелекту мило поспілкувалися із роботом, послухали пісню дощу у його виконанні, спробували дію роборуки KUKA. Одівши VR-окуляри підкорили американські гірки, змогли пропливти на каное по бурхливій річці.

Також діти мали змогу відвідати зону виховання гуманності та толерантності, спробувати сісти у інвалідний візок та подолати ним перешкоди.

Мильні бульбашки круглі та прямокутні, великого та малого розміру не залишили байдужим жодного, хто спробував їх створити, знову повернувши у дитинство. Описувати можна ще довго та багато, але найголовніше, що у всіх залишилися приємні враження, море задоволення та позитиву, від чого просто захоплює дух.


Інші новини