9-А завітав у Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу

08.03.2023

«Коли йдеш світ за очі, далеко не зайдеш…». Ці слова маленького принца є дуже повчальними. Особливо, коли мова йде про майбутню професію.

Здається, коли ти в дев’ятому класі, ще багато часу є, щоб визначитись… Але як це зробити, якщо так багато невідомих у життєвій задачі? От ми й вирішити хоч би одне невідоме відкрити для себе.

Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу 7 березня проводив день відкритих дверей. Цим і скористались учні 9-А класу, які разом зі своїми учителями Глібкович М.В. та Овсянниковою О.І. відвідали заклад.

Кожен з учнів звичайно має свої плани на життя, але, щоб стати керівником якогось потужного бізнесу, потрібно починати з низових ланок. Побачити і оцінити роботу кожного, хто створює затишок, комфорт у готелі, де ми відпочиваємо. Зрозуміти, що від роботи кухаря, кондитера, офіціанта залежить гарний настрій гостей. Як все облаштовано, що змушує колектив працювати злагоджено, як єдиний механізм, успішно знають викладачі коледжу і свої знання передають студентам.

На жаль, гімназисти не змогли потрапити на майстер-класи – завадили повітряні тривоги. Війна і тут нагадала про себе. Але ми були вражені майстернями, виробничими класами… Просто тішимось, що все це є у нашому місті. Дуже сподіваємось, що Львів скоро знову гостинно зустрічатиме гостей, а випускники коледжу ще не одному європейському ресторанові допоможуть здобути Мішленівські зірки. І хто знає, можливо, власниками цих ресторанів будуть сьогоднішні учні.

Мрії мають властивість збуватися…


Інші новини