Година коду 2018

09.12.2018

Цього тижня, з 3 по 7 грудня, у гімназії усі учні були залучені до проведення щорічної всесвітньої ініціативи - Години коду 2018.

У 5-6, 9-11 класах кодили разом з вчителями інформатики, а на уроки до 7-8 класів завітали ментори Орест Дмитрасевич, Андрій Мухаметов, Маркіян Галянт, які створили неймовірну атмосферу для учнів. Приємним є те, що Андрій та Орест - випускники гімназії, тому ми подвійно були раді бачити повернення наших учнів у стіни гімназії, хоча б на декілька уроків. Діти разом з менторами будували невідомі світи у грі «Minecraft», подорожували чарівною зимою разом з Анною та Ельзою із «Крижаного серця», і звичайно створювали свою танцювальну вечірку у «Dance Party». Хлопці-ментори рекомендували кожному шукати себе, свої вподобання, саморозвиватися. Наголошували на потребі досконало володіти іноземною мовою, а тим учням, які бажають пов'язати життя з ІТ сферою – розпочинати поглиблене вивчення програмування уже з 8 класу.

Усі учні без винятку одержали сертифікати міжнародного зразка та веселі наліпки Minecraft. Найактивніші, та ті, хто впорався із кодуванням танцювальної вечірки найшвидше – отримали в подарунок блокноти із логотипом компанії, у якій працює Орест Дмитрасевич. Шкільну бібліотеку поповнили 4 книжки: дві «Javascript для дітей. Веселий вступ до програмування» та дві «Python для дітей.Веселий вступ до програмування».

Дякуємо менторам за цікаві уроки, вчителям інформатики за ініціативу проведення Години коду в стінах гімназії, організаторам #ГодиниКоду2018 за цінні подарунки.

Тепер вчимося весело!!!

Відео про заняття 8-В


Інші новини