Подорож у володіння Флори

24.05.2023
Ботанічний сад Львівського національного університету ім. Івана Франка – це один з найперших ботанічних садів України і Східної Європи, відкритий 1852 року. В його зеленій колекції є безліч квітучих рослин, в тому числі – екзотичних; тут ростуть першоцвіти, занесені до Червоної Книги України, а також – рослини, подаровані та посаджені відомими людьми України.
Пальма Вашингтонія, пляшкове дерево, рододендрони, мімоза сором'язлива, евкаліпт, секвоя, деревовидні півонії, різноманітні бузки, тюльпанові дерева, півники, латаття, неопалима купина, венерина мухоловка, сукуленти, епіфіти… – далеко не повний список дивовижних рослин Ботанічного саду.
23 травня учні 7-А класу, разом з класним наставником вчителем біології Шохановим С.О.,  завітали на екскурсію в Ботанічний сад Львова. Кваліфіковані працівники-ботаніки провели захопливу мандрівку угіддями цього унікального парко-саду, звернули увагу гімназистів на  найдивовижніші рослини та розповіли десятки захопливих фактів про флору різних континентів і кліматичних зон.


Інші новини