У Класичній гімназії було проведено Тиждень англійської мови

16.02.2017

На завершення 2016 року, проголошеного Роком англійської мови, у Класичній гімназії було проведено Тиждень англійської мови (23-27січня 2017), впродовж якого відбулася ціла низка заходів.

Тиждень розпочався з традиційної лінійки, де гімназисти виконали гімн України англійською мовою, а спікер парламенту наголосила на важливості знання цієї мови у сучасному світі.

Учні 5-6 класів взяли участь у квесті, де вони виконували різноманітні завдання, спілкуючись англійською мовою.

У 6-х, 8-х, 9-х, 10-х класах пройшли уроки присвячені В. Шекспіру із цікавими завданнями, вікторинами та переглядом відео.

У 10-Б класі відбувся інтегрований урок з описом історичних подій, які згадані у творі Карла Санбурга «Трава».

Під час заходу «Вільний мікрофон» учні мали можливість висловити свою думку на тему, яка їх цікавить чи хвилює.

У гімназії була проведена міні-конференція на тему «Відомі українці, які зробили вагомий внесок у розвиток англомовних країн». Вісімнадцять гімназистів виступили з короткими доповідями про життя та діяльність визначних українців.

Учні 9-10 класів влаштували флешмоб на вулицях міста і провели соціологічне опитування про знання англійської мови.

В актовій залі гімназії відбулася зустріч учнів 10-х класів з представником компанії «Лінгвіст», на якій йшла мова про підготовку до ЗНО, значення міжнародних мовних іспитів та новинки у навчальній літературі.

Протягом Тижня англійської мови, впродовж перерв, учні могли переглядати короткі відео англійською мовою на різну тематику.

Відбувся конкурс громадських слухань на тему «Freedom and Confinement», організований LCC International University, переможцем якого стала Червінська У. (9-А клас).

На завершення Тижня англійської мови для учителів англійської мови було проведено майстер-клас на тему «Effective Writing».

Щира подяка усім учителям, адміністрації та учням за сприяння, організацію, та активну участь у проведенні Тижня англійської мови у Класичній гімназії.

Інші новини