Мандрівка з дощем

28.09.2017

У п'ятницю, 22 вересня 2017 р. 8-б клас побував у фантастичній поїздці визначними місцями України. Учні разом з батьками і вчителями мали змогу відвідати дивовижний Тараканівський форт, чудовий замок у Дубно та музей козацької слави у Берестечко. Надзвичайно загадковим і таємничим виявився Тараканівський форт. Заплутані підземні переходи, глибокі колодязі, могутні мури стародавньої фортеці, у яких тепер мешкають тільки летючі миші.

А замок у Дубно начебто створений із героїчних легенд про середньовічні міста! Саме ця споруда чимось нагадує польське укріплення Барбокан у Варшаві, проте набагато краще збережений, а не відбудований. З вершини замку відкриваються чудові краєвиди!

Музей «Козацькі могили» у Берестечко. У ньому зберігається багато цікавих експонатів, які свідчать, що козаки були справжніми героями і патріотами. На території музею також знаходиться старовинна церква, у якій є два підземні ходи-тунелі, що з'єднують кілька церков. І на завершення нашої мандрівки усі помолилися в одній із церков за мир і спокій в Україні!

Під час нашої подорожі ми дізналися багато нового і цікавого про наш рідний край! І навіть дощ, що супроводжував нас протягом цілого дня не зіпсував чудового і піднесеного настрою, коли ми повернулися ввечері додому!


Інші новини