Молодь дебатує

17.12.2017

Учні нашої гімназії мали нагоду стати учасниками грандіозного дійства, а саме українсько-німецького проекту «Молодь дебатує». Ця програма надає школярам можливість навчитися чути в слухати свого співрозмовника одночасно та ще й критично мислити, не перебиваючи наводити змістовні та обгрунтовані аргументи!

В рамках цього проекту відбулися декілька поетапних турнірів: шкільний, регіональний та всеукраїнський. Учениці 9-А класу стали учасницями шкільного та регіонального турнірів, а також мали нагоду бути присутніми на всеукраїнському дебатному фіналі у я Харкові.

Дорога виявилася не надто легкою, та все ж цікавою. Ми відвідали столицю Київ, завітали до «Музею води», пройшлися алеєю «Небесної сотні», Хрещатиком та Майданом незалежності! Прибувши до Харкова, ми також намагалися з користю провести вільну хвилину – «Ландауцентр» з усіма його фізичними явищами, смачна «Пластилінова Ворона». Сам фінал «Молодь дебатує» відбувався у Харківському Юридичному університеті їм. Ярослава  Мудрого!

Нам надзвичайно пощастило познайомитися із екс-політиком Німеччини із партії Зелених Віолою фон Крамон, координаторкою проекту Ольгою Пішель, корені якої з України, а також замінником Генерального консула Німеччини Петером Шмалєм. Додому ми привезли Сертифікти та море емоцій і вражень.

Проект відбувався за підтримки Internationales Haus des Sonnonberg  та Міністерства Зовнішніх справ Німеччини.  


Інші новини