Гімназійна громада - ЗСУ!

31.12.2022

Від початку військової агресії росії на територію України учні Класичної гімназії постійно підтримують моральний дух наших воїнів, пишучи їм листівки, виготовляючи обереги, долучаючись до збірок коштів на потреби ЗСУ. Протягом листопада-грудня 2022 року:


  • В  Гімназії було проведено традиційний Різдвяний Ярмарок (Ярмарок – це весело!). Загалом на потреби ЗСУ було залучено 31 032 грн. - від цього Ярмарку, індивідуальні пожертви, пожертви класів, таємний св. Миколай 6-А. Частина зібраних коштів була передана випускнику та колишньому вчителю гімназії Гогоші Андрію (військовому парамедику), для лікування після важкого поранення, також Світлані Булці для закупівлі тактичних рукавиць для воїнів-розвідників. Решта коштів передана підрозділу ЗСУ, якому Гімназія вже допомогла купити автомобіль (Гімназійна громада підтримує ЗСУ! Автомобіль!). Зараз цей підрозділ захищає м. Бахмут.
  • Учні та батьки Класичної Гімназії передали бійцям - зокрема вчителю гімназії Хараху Сергію Олександровичу до Різдвяних свят трохи смаколиків.
  • Як завжди, найціннішими є саме листи. Їх наші Захисники чекають найбільше! Учні 10-А класу разом із класною наставницею Вуєк Гражиною Ігорівною, учителькою української мови та літератури Середницькою Іриною Ярославівною, написали зворушливі листи на передову.
  • Під час акції "Зігрій захисника!" гімназійна громада збирала та продовжує збирати бляшанки та свічки. Зібрані бляшанки та свічки були використані для виготовлення окопних свічок.
Слава ЗСУ! Слава Україні!

Інші новини