Гімназійна громада підтримує ЗСУ!

13.10.2022

Від початку військової агресії росії на територію України учні Класичної гімназії постійно підтримують моральний дух наших воїнів, пишучи їм листівки, виготовляючи обереги, долучаючись до збірок коштів на потреби ЗСУ. Зокрема:


  • В рамках відзначення Міжнародного дня благодійності в гімназії було проведено Благодійний Ярмарок «Твори добро». Загалом на потреби ЗСУ було залучено понад 30 тис. грн. - від цього Ярмарку, попереднього Ярмарку, від Випускників 2022 року, індивідуальні пожертви та пожертви класів. Частина зібраних коштів була передана випускнику та колишньому вчителю гімназії Гогоші Андрію (військовому парамедику), для лікування після важкого поранення. Решта коштів передана для закупівлі автомобіля на потреби ЗСУ.
  • Упродовж вересня учні 5-7-х класів Гімназії взяли участь в акції «Напиши листа воїну». Отримавши дитячі листи, наші воїни були розчулені. Такі послання підіймають дух захисників.
  • Акцію «Подаруй оберіг Воїну», приурочену Дню Захисника України, розпочали учні 6-х класів. 7 жовтня на уроці трудового навчання гімназисти почали виготовляли патріотичні браслети.

Закликаємо усіх членів великої гімназійної родини долучитися до доброї справи – зробити оберіг для воїна власноруч. Акція триватиме до 28 жовтня.

Усе, що зробили та зібрали гімназисти, поїде на фронт до наших Захисників.

Слава ЗСУ! Слава Україні!


Інші новини