Вже іде Святий Миколай! Відзначаємо Свято разом!

18.12.2020

День святого Миколая – одне з найулюбленіших свят. В Україні з давніх-давен вважають святого Миколая своїм заступником, захисником бідних і знедолених, який завжди дарує Добро. Щиро і таємно роздав Миколай свою велику спадщину бідним, бо шанував єдине багатство – Милосердя. Цим заслужив від Бога нагороду - творити чудеса. Невидимою рукою святий Миколай обдаровує нас і сьогодні.

Вперше 5-А класу зустрічали Свято Миколая разом. І свято вдалося на славу! Разом готували прикраси та прикрашали ялинку, яку посадили поруч з Гімназією у вересні. Разом вітали з прийдешнім Святом вчителів та учнів паралельного класу. Разом тішилися подарункам, які зранку дивним чином))) опинилися у класній кімнаті… «Таємний Миколай» обдарував маленьких гімназистів солодощами, іграшками, милими сувенірами а також чудовим настроєм на цілий день.  А потім був благодійний ярмарок на який разом з батьками п’ятикласники приготували смачну випічку та рукоділля...

Це було справжнє свято, де концентрація добра, усмішок і радості просто зашкалювала! Усім веселих і щасливих Різдвяних та новорічних свят!


Інші новини