Здійснення мрій 5-Б: подорож на кондитерську фабрику «Світоч»

25.02.2019

22 лютого у рамках проекту«Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» учні 5-Б класу (вч. Козак І.І.) дізналися про шоколад від учениці 10-А класу Червоної Анастасії. Із презентації ми дізналися, з чого роблять шоколад, хто є найбільшими виробниками, всі «за» і «проти» шоколаду. Але так хотілося побачити саме виробництво!

Мрії здійснюються!

25 лютого ми відвідали Львівську кондитерську фабрику «Світоч», наше солодке королівство.

На фабриці ми дотримувалися певних правил (спеціальний одяг, ніяких телефонів і прикрас). Таким був дрес-код для нашої екскурсії.

З 1998 р. Львівська кондитерська фабрика стала частиною компанії Nestle. На ній встановили нові лінії та нове обладнання, яке робить все, щоб наше життя було солодким кожен день. І люди, і обладнання стежать за процесом виробництва. Щогодини перевіряють якість продукції. Кожну цукерку звіряють з цукерками-еталонами, а металодетектори перевіряють безпеку продукції.

На фабриці виробляють вафлі, батончики, цукерки, шоколадки. Робота тут чітко організована. У кожного своя відповідальна місія - дарувати нам з вами смачну та якісну продукцію.


Інші новини