До гімназії завітав Андрій Котельник!

04.12.2018

4 грудня 2018 р. за програмою «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів», започаткованої Mondelēz International Foundation до гімназії завітав Андрій Миколайович Котельник, дуже відома особистість у світі боксу. Він був Призером олімпійських ігор 2000 р., чемпіоном світу у 1-й напівсередній ваговій категорії за версією WBA і неодноразово захищав цей пояс.

Усі 120 учнів (6-Б, 8-Б, 9-А, 9-Б, 11-Б класів), яким пощастило бути присутніми на зустрічі, відзначили те, яким простим і щирим може бути такий відомий спортсмен.

Андрій Миколайович складає враження дуже сильної людини не лише фізично, але й морально. Після закінчення професійної боксерської кар'єри Андрій Котельник здійснив свою ще дитячу мрію і відкрив Академію боксу у Львові. Зараз займається популяризацією спортивного стилю життя.

Зустріч з А. Котельником змусила задуматися учнів, що потрібно ставити цілі і досягати їх, хай би якими нереальними вони не були. Приємно, що в нас у гімназії відбувається навчання не лише за книжками, але й за життєвим досвідом надзвичайно цікавих людей, які поряд із нами.

Інтерв'ю з А.Котельником.


Інші новини