5-Б підкорив Тустань!

30.09.2019

Цікавим та насиченим виявився вересень для учнів 5Б класу: свято першого дзвоника, тренінги-знайомства, нові однокласники, знайомство з класним наставником, посвята в гімназисти, ну і нарешті «бойове хрещення» – перша спільна подорож мальовничими осінніми Карпатами до одного з найгарніших і наймальовничіших місць в Україні – заповідника «Тустань».

Разом із класним наставником Заверухою Н.В. учні 5Б класу відвідали музей історії Тустані в с. Урич Сколівського району Львівської області, де оглянути цікаві знахідки з території та реконструкції фортеці різних періодів. Не обійшлося й без придбання сувенірів, треба ж десь витратити кишенькові гроші!

Далі учні здійснили прогулянку територією заповідника та залишками фортеці, піднялися на урицькі скелі.

Після спуску зі скель на дітей чекала пізнавальна розповідь про стародавню зброю, справжні лицарські обладунки. Усе можна було оглянути, а також за бажанням приміряти. Далі учні 5Б класу із захопленням постріляли із лука, взяли участь у «лицарських боях». Така атракція не залишила байдужим жодного учня класу.

Обід, пікнік поблизу скель, гойдалки, вільний час, спілкування з однокласниками, що може бути кращим? Хіба лиш очікування все нових та нових подорожей разом.


Інші новини