30 років нашій Гімназії!

17.09.2022

Вересень … Цей місяць має один день, що об’єднав людей, які протягом 1992-2022 років були учнями. Саме 15 вересня далекого 1992 року розправила крила для лету Львівська гуманітарна гімназія.

За час свого існування вона вивчила та випустила у світи 1 309 учнів, які зараз працюють у різних сферах.


Шлях від витоків – «Дякуймо батькам, які довірили новому закладу своїх дітей» - так казав перший директор та засновник гімназії Підкова Ігор Зіновійович – до високих позицій у рейтингах освітніх закладів був нелегким, пізнавальним (вчилися і вчаться дальше і діти й вчителі), але завжди підбадьорливим, нестримним. І результат був не за горами: призові місця на предметних олімпіадах, інтернет-олімпіадах, творчих конкурсах, конференціях, спортивних змаганнях, зустрічі з відомими людьми України та Львова, міжнародна співпраця та поїздки світом…

Вир життя і його запитів довів правильність гасла Гімназії - Per angusta ad augusta (Через боротьбу до перемоги).


Сьогодні Класична гімназія при Львівському національному університеті імені Івана Франка (такою є назва освітнього закладу з 1999 року) входить до четвірки найкращих закладів міста Львова за підсумками ЗНО 2021 року. Має 479 учнів проти 33 на початку, сформований педагогічний колектив, вдячність та визнання батьків, випускників, керівних органів і головне: упевненість у своїй необхідності.


Дякуємо вчителям, які працювали та працюють в Гімназії!

Вшановуємо пам’ять вчителів та випускників Гімназії, які відійшли в засвіти…

 

В ці ювілейні дні хочеться побажати Гімназії нових злетів і досягнень, безліч розумних і вдячних учнів, натхнення й педагогічного довголіття!


Інші новини