Козацькі забави!

03.10.2023
3 жовтня, в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць "Challenge Fest", Тематичного тижня, присвяченого святу Покрови Пресвятої Богородиці і Дню Захисників України, у гімназії пройшли "Козацькі забави" для учнів 7-А і 7-Б класів.

Перед початком змагань учні прослухали невеличку інформацію про історію свята, яку підготували учні 7-А Бойко Андрій і Побережний Маркіян. А після розпочалися змагання... 
Розвивали командний дух та підтримку  один одного, оскільки складні часи породжують сильних людей духом і тілом, розвивали ми ці якості в перетягуванні каната, в естафетах з мʼячем, та естафета «краб», хто найспритніший, естафета не на швидкість, а якість з чіткою постановкою мʼяча на фішку. 
І завершили ми цей день емоційним колом та підтримкою один одного.
Захоплююче було спостерігати, з яким азартом і запалом, учні обох класів брали участь у командних змаганнях, естафетах з м'ячем, перетягуванні каната! "Родзинкою" свята виявилось питання на знання історії своєї країни, де потрібно було написати прізвища п'яти козацьких гетьманів. Діти отримали масу позитивних емоцій, отримали досвід роботи у команді, взаємодії і підтримки у різних ситуаціях. 
Дуже дякуємо вчителеві фізичної культури Патласову Олегу Андрійовичу за чудове свято спорту, дружби та історії!


Інші новини