Незвичним було Свято першого дзвоника для учнів 9-б у 2020 році!

02.09.2020

Разом з класним наставником Харитоновою Мартою Ростиславівною та вчителем німецької мови Кондрашовою Інною Любомирівною діти святкували 1 вересня на Арені Львів.

Стадіон «Арена Львів» – найсучасніший та один з найновіших у Європі. Комфортна та прекрасна спортивна споруда з розвиненою інфраструктурою збудована спеціально до чемпіонату Євро 2012 і призначена обслуговувати спортивні та розважальні події найвищого рівня і масштабу.

«Арена Львів» відповідає усім вимогам УЄФА, які передбачають розвиток нових технологій у будівництві, інформаційній та цифровій сферах. Чимало вимог спрямовані на збільшення зручності та безпеки перебування вболівальників на матчі.

Дуже цікавою та пізнавальною була екскурсія стадіоном. Діти побували в різних куточках цієї сучасної споруди.

Дізналися, що «Арену Львів» запроєктовано як «зелений стадіон». На площі навкруги спортивної споруди передбачено висадження декількох тисяч рослин – дерев, кущів та квітів. Незвичайна система поливу газону стадіону також орієнтована на гармонійне поєднання з навколишнім середовищем: два басейни біля стадіону збирають дощову воду для подальшого використання.



Інші новини