Вступ-2020. Оголошення для вступників 2020 у 5-й клас!

10.08.2020

Дата вступного випробування – 13 серпня 2020 року. Початок о 10 год.

Вступні іспити з української мови та математики відбуватимуться в один день за скороченою процедурою.

Вхід у приміщення гімназії буде дозволено з 09.00 до 09.55. самостійно, без батьків після проходження термометрії. Діти з підвищеною температурою допущені до іспитів не будуть.

З метою організації безпечного входу абітурієнтів, кожна дитина повинна мати при собі аркуш паперу, на якому написано прізвище, ім’я дитини, номер групи, номер кабінету*, та дотримуватись соціальної дистанції при вході до закладу.

Також вступники повинні мати: 2 захисні маски, 2 ручки фіолетового кольору (НЕ СТИРАЧКИ!), олівець, гумку-стирачку, лінійку. Діти при собі за бажанням можуть мати питну воду, сухе печиво, фрукти, шоколад.

Тривалість іспитів: українська мова – 1 година; перерва - 10 хв.; математика – 1 година.

По завершенню іспитів, за умови сонячної погоди, діти будуть скеровані на спортивний майданчик, звідки батьки можуть безпечно їх забрати. Якщо падатиме дощ, то абітурієнти зможуть покинути приміщення гімназії, попередньо зателефонувавши батькам.

Прохання до батьків-водіїв не заїжджати на вулицю Порохову і не паркувати на ній автомобілі з 09.00 до 13.00 для створення безпечних умов для вступників.

*Списки вступників за групами.

Детальніша інформація - Вступ в 2020 р.


Інші новини