9-Б вивчає нові місця

02.10.2018
28 вересня 9-Б клас відвідав кілька нових незвичних місць у нашій країні. Разом з батьками та класним керівником Марією Іванівною ми мали змогу опинитись у Західноукраїнському кінному дворі, а опісля потрапити до ведмежого притулку "Домажир".  
Західноукраїнський кінний двір - надзвичайно позитивне та унікальне місце. Навіть ті учні, які спершу боялись сідати на коня, змогли опанувати свій страх і отримати неповторні емоції. Найбільше запам'ятались власники - щирі, добрі люди, приклад тих, хто справді закоханий у свою справу. Вони розповіли нам багато нового про таких звичних тварин - коней. Варто зазначити, що власники кінного двору - спортсмени високого рівня й було дуже цікаво почути їх розповіді, зокрема, й про змагання на міжнародному рівні.
Після обіду ми вирушили у ведмежий притулок "Домажир". Чомусь здавалось, що це місце буде сумним, адже тут ми почули історії тварин, з якими поводились абсолютно неналежним чином, проте навпаки - це місце сяє надією та вірою в те, що у майбутньому ці звірі одужають й зможуть повернутись до звичного життя. Притулок поки невеликий та реабілітує на даний момент дев'ятьох тварин, але у планах його планують розширити так, щоб одночасно на території могли перебувати до двадцяти ведмедів. Великим плюсом стало те, що ми почули історію кожної тваринки окремо. 
Відвідування таких закладів надихає на нові подорожі й звершення, пізнаваймо свою Україну у таких неймовіних місцях!

Інші новини