Нестандартні підходи у позакласній роботі

23.12.2016

21 грудня 2016 року в Класичній гімназії при ЛНУ ім. І. Франка відбувся семінар-практикум на тему: «Нестандартні підходи у позакласній роботі з учнями ЗНЗ м. Львова».

У Законі України «Про загальну середню освіту» в ст. 5 зазначено, що завданнями загальної середньої освіти є: виховання свідомого ставлення до свого здоров'я та здоров'я інших громадян як найвищої соціальної цінності, формування гігієнічних навичок і засад здорового способу життя, збереження і зміцнення фізичного та психічного здоров'я учнів (вихованців).

18 молодих педагогів-організаторів та вчителів фізкультури отримали необхідні знання та навички щодо впровадження у позакласну роботу школи здоров’язберігаючих технологій з презентації Т. Москви, методиста НМЦО. Мали гарну нагоду перейняти новаторський досвід роботи А. Левкуна, методиста НМЦО та вчителя фізкультури Класичної гімназії з його вихованцями.

Учасники отримали величезне задоволення від практичної частини семінару, де у ігровій формі мали можливість випробувати свої сили у стрілянні з лука, перетягуванні канату, качанні пресу на спеціальному тренажері. Найсміливіші - пробували балансувати на спеціальних циліндрах, крутити циркові тарілки, вправлятися з мачугами та жонглювати м’ячами, зіграти партію в шахів чи побоксувати у справжньому екіпіруванні. А також, для розігріву, зіграли товариський матч повітряними кульками (хлопці проти дівчат), продовжили класичною грою у волейбол і на закінчення вболівали за сильну половину у грі в баскетбол. До найактивніших учасників приходив Св. Миколай з солодкими подарунками.

Несподіванкою для учасників семінару-практикуму став візит у спортивний зал Класичної гімназії міського голови А. Садового, який перебував у гімназії з робочим візитом. Він дізнався у нашого Св. Миколая про захід і побажав плідної роботи.

На закінчення учасники семінару поділилися враженнями від заходу і залишили відгуки та пропозиції для роботи у Новому році.

Більше фото із заходу тут: https://drive.google.com/…/fo…/0B2oIsTQIbnGBODA1YnZSWTN4Tkk…

Презентація (1) тут :
https://docs.google.com/…/1EasUEi2v4XKcEHSpY4jtxgHrqz…/edit…

Презентація (2) тут :
https://docs.google.com/…/16Qk62VmPBzG2grrdZyKxHRc4I6…/edit…

Дякуємо Тетяні Москві!


Інші новини