Академія з Острогу запрошує!

11.03.2019

Ректорат Національного університету «Острозька академія» пропонує співпрацю у таких напрямах:
1)  упродовж лютого-травня 2019 року - Майстер-класи викладачів та студентів університету за гуманітарним та економіко-інформаційним спрямуванням на базі загальноосвітніх навчальних закладів району (тематика майстер-класів та інформація про тренерів у додатку);
2)  з 4 березня по 17 травня 2019 року - Підготовчі курси до вступу до закладів вищої освіти з української мови та літератури, історії України, математики та англійської мови.
Реєстрація на курси здійснюється до 3 березня на офіційному сайті університету за адресою: https://www.oa.edu.ua у розділі Вступ/Вступникові 2019/Підготовчі курси до ЗНО
Пільгові категорії слухачів мають можливість проходити курси безкоштовно, за рахунок коштів грантодавців з української діаспори.
Викладачі надсилають завдання учням на електронну скриньку та консультують дистанційно. Підсумкове заняття проводиться на базі університету 17 травня 2019 року і передбачає консультації викладачів, психологічний тренінг щодо особливостей складання ЗНО, екскурсію Острозькою академією, вручення сертифікатів про успішне завершення курсу.
3)     21 березня 2019 року - День відкритих дверей.

День відкритих дверей – 21 березня!


Інші новини