Осінній відпочинок одинадцятикласників

28.09.2020

Навчання... Воно присутнє в нашому житті кожноденно, захопливе, іноді виснажливе, але завжди винагороджуюче. Цього року навчання стане марафоном для одинадцятикласників, на фініші якого – здійснення однієї з мрій. Це зрозуміло. А як же відпочинок?

 Попри численні заняття 11-А все ж знайшов час 19 вересня навідатися до Славського. Гарна, тепла осіння погода сприяла карколомному підйому на квадроциклах на гору Захар Беркут, спогляданню карпатських краєвидів, доброму самопочуттю. Вечірнє вогнище, спільне приготування їжі (пекли картоплю, смажили шашлик), дружня, почасти не за нотами пісня під гітару, а потім турботливе рятування від нічного гірського холоду довели, що наш клас – дружний колектив.

Минув тиждень – і 25 вересня нова мандрівка. На цей раз не така далека, а вулицями рідного міста, проте здійснена вночі. Кам'яниці площі Ринок у цей час ще більш загадкові. Тепер ми знаємо, чому леви оберігають містян і на що вказують, а де їх аж 20, як усміх змінював долі львівських панянок, де знаходився перший художній салон і перший банк, як гасова лампа прославила свого винахідника, але збагатила його помічника, як співмешкали квартали представників різних народів й уникали конфліктів. чому і де саме будували кам'яниці й дерев'яні будинки. чому у Львові навіть короновані особи почувалися не як вельможі, а які місця слід відвідати, щоб удача усміхнулася тобі. Про львівського кота, його навички й інші функції вже й не хочеться згадувати. Скільки цікавого й заворожуючого. Тож знаходьте час для мандрівок!



Інші новини