Герої не вмирають! Учні Гімназії вшанували пам'ять загиблих Небесної сотні ...

20.02.2021

Небесна Сотня – це справжні герої. Це хлопці та дівчата, які, незважаючи ні на що, ішли вперед у бій проти несправедливої влади. Наймолодшому було 18 років, а найстаршому – 83. Вони зробили перший крок до початку "нової ери" України, перший крок до кращого майбутнього нашої країни та першими померли ...

Кожного року 20 лютого ми віддаємо шану цим героям, нашим героям.

І цього року десятки, а то і сотні молодих людей зібралися, всупереч сильному морозу і вітру, щоб віддати шану й помолитися в пам'ять молодих хлопців і дівчат. Діти із різних шкіл Львова зробили паперових янголів і повішали їх біля табличок зі славними іменами. Чому саме ангели? Тому що Небесна Сотня – це наші охоронці, які все ще продовжують виконувати свою "місію", але вже з неба. Відчуття, коли ти стоїш там і згадуєш усі жахливі події злопам'ятної зими 2014, неможливо описати. Наша нація ніколи не забуде подвигу цих сміливих людей і вшановуватиме їхню пам’ять завжди. (Учениця 8-А, Лісовська Анастасія).

Класична гімназія завжди підтримує патріотичні заходи у нашому місті. Учні шостих класів та організатори позакласної роботи – Вуєк Г.І. та Лисевич Н.А. – виготовили разом із вчителем трудового навчання – Горішною О.М. неймовірних Ангелів Пам'яті, чим долучилися до міської акції.

Діти 8-А брали участь у Поході Пам'яті до Монумента Небесної Сотні, де кожному Героєві подарували.. Ангела та щирі почуття вдячності. Діти були дуже схвильовані та духовно піднесені. Такі заходи підносять дух, утверджують моральні категорії правди, справедливості, готовності до пожертви заради незалежності нашої України.

Слава Україні! Героям Слава!



Інші новини