Вчителі Гімназії ознайомилися із новою методикою викладання

22.02.2019
22 лютого директор Класичної гімназії - Джала Ю.С. та вчителі  Касянчук Н.О., Курська О.І. (вчителі англійської мови) та Харитонова М.Р. (вчитель математики) брали участь  у конференції ''Впровадження методики CLIL для міжфахового імерсійного навчання» на базі Ліцею міжнародних відносин ім. В. Стуса ЛР.
Застосування методики CLIL у навчальному процесі  дає можливість вчителям інтегрувати вивчення іноземної мови з іншим навчальним предметом. Перевагою для учнів є цікавий зміст, який мотивує учнів до вивчення іноземної мови та закладає лінгвістичну базу, над якою надалі вони зможуть самостійно працювати під час навчання.
У світі все більше і більше набирає обертів впровадження технічних та цифрових технологій. На сьогодні спостерігається попит на фахівців, які окрім фахових знань також мають і знання іноземних мов. Відкриття кордонів, економічний розвиток, а також глобалізація призвели до  того що CLIL посилено впроваджується у шкільне навчання що має значення для міжфахового імерсійного навчання. 
Content and Language Integrated Learning ( CLIL) позначає освітній підхід, в якому вивчення іноземної мови поєднується з фаховими темами та вивчення іноземної мови комбінується зі змістом інших фахових галузей.



Інші новини