Міський фестиваль екстремальних видів спорту «Манівці» 2017

30.09.2017
25 вересня команда гімназії у складі Гунят Христина – капітан, Добровна Уляна, Парубій Ярина, Харкевич Максим (всі – 9-Б); Вільхова Ксенія, Коваль Анастасія, Кулинич Олена, Фарина Марія, Хромчак Вікторія (9-А) взяла участь у щорічних змаганнях.
Манівці – 1: Купини – намагання виштовхнути суперника з «купин» палицями; Котики – мишки, коли «котик» має догнати «мишку» чи в колі, чи навколо нього; Ящики – скласти якомога більше ящиків один на одного, стоячи на них; Скелелазіння по спеціальних зачепах.
Манівці – 2: Сумо - намагання повалити суперника на землю у надувних «подушках»; Біґбол – величезний волейбол; і ще щось.
Манівці – 3: Груші – пройти поміж грушами, які коливаються; Пішохідний туризм – єдиний вид, який ми тренуємо в літніх таборах і частково у парках чи в іграх «Замок Лева», тут на трасі – Гунят Христина – переможець у цьому виді в цьогорічному літньому таборі; Аербег – стрибки з вежі висотою метрів 8 на надувну подушку.

Учні гімназії молодці, виступили досить гарно, набрали 6,5 балів з 10 можливих, а взагалі, найголовніше те, що їм було цікаво і вони отримали масу задоволення!

Інші новини