Екскурсія Львовом 7-В

25.04.2018
25 квітня, 7-В, побачив на власні очі величну архітектуру та послухали цікаву історію її розвитку – таку чудову можливість подарувала нам оглядова екскурсія Львовом.
Ми подолали безліч сходинок та крутих підйомів, були налаштовані на максимальне отримання захвату та адреналіну, прагнули відкрити для себе зовсім інший світ Львова.
В цих підземеллях ми мали можливість отримати відповідь на багато питань, наприклад, чому в одному із залів розміщено великий кам'яний саркофаг і для кого він був призначений?
Вже віддавна саме це підземелля було найціннішим об'єктом підземної екскурсії.
Особливої уваги заслуговують три панорамні зображенням нашого міста XIII, XVI і XVIII століть, завдяки яким ми легко перенеслись уявою в часі – в середньовічний Львів і дізнались його історію та легенди.
Ми побачили Львів з висоти пташиного польоту… Вежа Ратуші. Саме з Вежі львівської Ратуші, яка має висоту 65 метрів, відкрилась чудова панорама центру нашого міста.
Кава…Один з напоїв, який вже встиг стати традиційним для Львова. Але чому? Ця рослина в наших широтах не росте, клімат не той. Нічого страшного, у Львові знайшли спосіб з цим боротись. В нас є копальня, де її викопують… 
Ми замовили собі каву “Запаяну” – це кава з молоком, яка подається в металевій кружці, з пінкою. Зверху, по пінці, притрушений цукор і лише, поставивши напій перед нами на стіл, офіціант завершив приготування. Запалив паяльну лампу і прямо перед нами, величезним полум'ям, розплавив цукор в карамель, тим самим запаюючи напій. 
Екскурсія була просто чудова!!
Дякуємо дуже пані Катерині Чебан!!!

Інші новини