Благодійний ярмарок в Класичній гімназії

19.12.2020

18 грудня у гімназії відбувся передноворічний благодійний ярмарок.

Продавцями на ярмарку були гімназисти, які власноруч виготовили різні смаколики та солодощі або брали активну участь у приготування смачного «товару». Найактивнішими були 5-7 класи. Дякуємо вчителям кафедри естетичного виховання та фізичної культури, вчителі якої були основними ініціаторами ярмарку і підготували також пісенні та танцювальні флешмоби. А їдальня заварила гарячий чай, який розливали волонтери з 10-х класів всім охочим.

Кінцевою метою благодійного ярмарку був збір коштів для підтримки дітей з будинку дитини «Рідний дім» у с. Сасів, яким опікується гімназійна громада.

Кожний «продавець» після реалізації своїх виробів (а у продажі були вироби як їстівні, так і образотворчі роботи) міг кинути у скриньку для благодійних пожертв довільну суму – частину від свого заробітку.

Дякуємо нашим гімназистам та їх батькам, адже у скриньці нарахували 2931 гривню! Також дякуємо всім, хто допомагав відбутись цьому яскравому заходу – і класним керівникам, і волонтерам, які допомагали організувати простір на спортивному майданчику, і техпрацівникам гімназії.

Хочемо передати вам атмосферу свята у невеликому відеосюжеті!

Веселих Свят!


Інші новини