Зустріч з Італією

10.03.2024
  Спогади і враження від побаченого під час подорожі - це те, чого не забрати. Минає час, а ми повертаємось у думках до побаченого, пережитого під час поїздок із класом, друзями, учителями…
  Весняні канікули для «гімназійної збірної» стали новою зустріччю з Італією. Разом із своїми учителями  Хархан С.Я., Залужним  А.П, Ільчишин О.В., Овсянниковою О.І.  гімназисти відвідали країну Леонардо да Вінчі, Марко Поло, Данте, Рафаеля, …Франческо Тотті. Не дивуйтеся, що поруч з іменами видатних італійців, ім'я відомого футболіста! Така вона сучасна Італія: величний Міланський собор, Капітолій, вічне місто Рим, затишна, сповнена коханням і романтикою Верона, загадкова Венеція і раптом… футбольні фанати, які дивували нас своєю любов'ю до найдемократичнішої у світі гри!
 Італія різна: вишукані, величні споруди мирно вживаються із Колізеєм, легковажні багатоповерхівки, що їх жителі Мілану перетворили на справжні «сади Семіраміди»… Все, що ми побачили, вражало і ще не раз буде кликати на зустріч!
 Подорож закінчилась, але ж ми пам'ятаємо, що кожен «фініш, це по суті старт», тому ми не прощались з Італією, ми тільки сказали: «До скорої зустрічі, прекрасна сеньйоро!».


Інші новини