Підводимо підсумки заповнення класних журналів електронними засобами та ділимося досвідом!

20.10.2019

17 жовтня гімназія гостинно зустріла директорів та представників батьківських комітетів шкіл міста Львова. На базі гімназії відбувся інформаційний семінар про особливості заповнення класних журналів електронними засобами.

З 21 січня 2019 року вчителі Класичної гімназії заповнюють класні журнали електронними засобами (Новина на сторінці гімназії про це).

Про особливості заповненнями класних журналів електронними засобами з гостями поділилися директор гімназії Юрій Джала, заступник директора Марія Возна-Кавецька, вчитель історії Андрій Залужний та мама учениці гімназії (також вчитель інформатики гімназії) Надія Заверуха.

Після невеликої презентації представники гімназії відповіли на питання присутніх.

Також відбувся скай-виступ керівника фірми, яка технічно забезпечує процес заповнення класних журналів електронними засобами, В’ячеслава Лазарєва, який також відповів на питання присутніх.

Учасники семінару мали змогу пересвідчитися, що процес заповнення класних журналів електронними засобами не такий вже і складний, якщо є бажання всієї шкільної громади!

А ще була смачна кава та печиво!

Щодо додаткових консультацій про заповнення класних журналів електронними засобами прохання звертатися до Андрія Залужного на електронну адресу [email protected]

Презентаційні матеріали можна отримати також звернувшись на електронну адресу Андрія Залужного.


Інші новини