Поповнився книжковий фонд гімназійної бібліотеки

02.09.2020
Коли після напруженої підготовки і досить нелегких вступних випробувань ти стаєш учнем Класичної гімназії, тобі здається, що 7 років навчання тут триватимуть довго й відлуння останнього дзвінка - вразлива мить, але ще не для тебе. Та час спливає, як вода. І ось юнаки та юнки випуску 2020 р. (класні наставники - Овсянникова О.І. та Шоханов С.О.) залишають свої вподобані класні кімнати, щоб уже стати студентами. Невже завтрашній день перегорне іхню сторінку життя в Гімназії  і все закінчиться? А ж ні! Чудова традиція дарування рідній альмаматері книжок продовжує перебування у стінах Гімназії кожного, хто коли-небудь тут навчався.
 Цього року випускники поповнили фонд бібліотеки книжками на різні читацькі смаки й уподобання. Символічна печатка, яка незмінно з року в рік з'являється на обкладинках подарованих книг, стала і рекомендацією до негайного читання, і є доброю нагодою згадати добрим словом того, хто подбав про твої духовні потреби. 
Хто зна, може, через кілька років несмілива рук малого гімназиста візьме з полиці книгу, подаровану колись його мамою чи татом... 


Інші новини