Курс "Основи біотехнологій" триває

19.03.2024
Учні нашої Гімназії, а саме Лариса Малярчук (8-Б), Вікторія Чамара (9-Б), Діана Гостева та Марія-Дарія Загарюк (10-Б), вже кілька місяців є активними учасниками курсу "Основи біотехнологій", який проводить наукова-технічна лаболаторія  Makerspace Lviv. Цей заклад став майданчиком для втілення ідей, проведення експериментів та навчання учнів, які цікавляться біологією
Курс «Основи біотехнологій» поділено на три модулі. Кожен модуль триватиме 3 місяці та включає в себе різні теми. Перший модуль присвячений біотехнології мікроорганізмів. Учні поглибили свої знання про захопливий світ бактерій, засвоїли базові навички по виділенню та посіву бактерій, навчилися виділяти ДНК, визначати ферментативну активність цих організмів. Вивчаючи біотехнології учасники курсу не лише  вирощують бактерії та інші мікроорганізми, а й розкривають свій потенціал у сфері науки та досліджень. Індивідуальний підхід не лише сприяє кращому засвоєнню матеріалу, а й підтримує індивідуальний розвиток кожного учасника курсу та розвиває командні навички.
Спостерігаємо за результати наших юних біологів та пишаємось, адже за невеликий проміжок часу вони змогли опанувати базові знання з біотехнології та навчились застосовувати їх на практиці.


Інші новини