До уваги батьків!

23.11.2020

Швидко іде час, і ми уже стоїмо на порозі закінчення навчання у 1-му семестрі. Традиційно у цю пору ми проводили батьківські збори. Реалії сьогоднішнього дня вносять корективи нашу з Вами працю.

Оскільки батьківські збори були, є і, сподіваюся, будуть важливим чинником для покращення освітнього процесу наших дітей – учнів Класичної гімназії. Тому ми, адміністрація і вчителі, пропонуємо все-таки провести збори, але у дещо іншому форматі. А саме.

1. Класні батьківські збори пропонується провести або на відкритих локаціях на свіжому повітрі (якщо це дозволить погода) як на території гімназії, так і за її межами. Або у форматі Zoom – конференції, організованої Вашим класним керівником. Рішення про час, місце і форму проведення класних батьківських зборів приймаєте Ви спільно з класним керівником.

2. Щодо зустрічей з учителями, як ми це раніше практикували, то прошу контактувати з учителями через електронний журнал у період до 27 листопада та домовлятись з учителем про формат зустрічі. Нагадую, що в електронному журналі Ви можете писати повідомлення вчителю. Така зустріч за Вашою двосторонньою домовленістю з вчителем може відбуватися як з використанням мультимедійних засобів онлайн, так і віч-на-віч у приміщенні гімназії чи на її території, у період з 30 листопада до 04 грудня у домовлений час, але не пізніше 19.00 год. Одночасно нагадую, що учителі теж можуть ініціювати проведення такої зустрічі з питань навчання та поведінки дітей.

Також повідомляю, що 30 листопада о 18.00 будуть проведені збори членів батьківських комітетів класів у формі Zoom-конференції.

Бажаю усім міцного здоров’я, витримки, наполегливості й успіхів у нашій з Вами спільній праці – навчанні та вихованні дітей!

З повагою, Юрій Джала


Інші новини