Кіндердорф скликає друзів

03.02.2015
З 08.01.2015-29.01.2015 група з України, втому числі учні з нашої гімназії побували в швейцарському таборі "Кіндердорф Песталоцці", який знаходиться в селищі Троген. 
Програма "Діти-лідери Європи" не тільки допомогла нашим учням стати впевненішими в собі, а й подарувала незабутні враження. Ми навчались та відвідували курси, які проводились англійською мовою. Це допомагало нам краще вивчити мову та дізнатися, як стати справжніми лідерами. У нас було багато цікавих екскурсій. Ми відвідали музей техніки, аквапарк, побували у  містах Констанц, Ліхтенштейн, Сант-Галлен, Люцерна, Цюріх.
Кожного дня ми мали захоплюючі завдання. Особливо запам'ятався квест у Сант-Галлені та різні командні ігри.
Ми проживали у будиночках і найкращі часи були проведені саме там, адже ми здружувались з дітьми з інших шкіл проводячи багато часу разом, граючи настільний футбол чи теніс, розмовляючи у їдальні або відпочиваючи разом у ігровій кімнаті.
Ми мали можливість випробувати себе у ролі ведучих радіо-передачі, оскільки ми записали диск на радіо Рower_up про нашу незабутню подорож у Швейцарію. 
Час проведений в таборі подарував нам неймовірні враження, ми навчились розуміти один одного, підтримувати, бути справжньою особистістю, бути частиною команди і ставитись до усього з розумінням.
Ми також здружились з учнями з інших гімназій: Лінгвістичної, Академічної, Престиж, Євшан...

Тому не втрачайте можливості поїхати у швейцарський табір!

Харитонова Катерина та Яворський Герман

Інші новини