8-А у Києві

30.09.2019

Київ – величне захоплююче місто, корені якого йдуть глибоко в сиву давнину. Багато хто із нас тут уже побував, та щоразу ми відкриваємо його для себе по-новому.

27-28 вересня 2019 року 8-А клас разом із наставником Люкас І.В. та Саганською О.Р. здійснили подорож до Києва. Місто зустріло нас похмурим непривітним ранком, а на другий день не хотіло відпускати та вітало теплим лагідним сонцем, показуючи усі свої приваби. А побачити було що: усіх вразили величні пам’ятки своєю кількістю та розмаїттям. Не забули віддати шану героям Небесної сотні та загиблим в АТО, пройшлися вулицями, які пов’язані з Революцією Гідності та є важливими у пам’яті кожного українця.

Яка ж мандрівка без розваг? У ТРЦ «Lavina Mall» розташований один із найбільших у Європі розважальних парків «Galaxy», де кожен зміг відчути справжній екстрим. Атракціони на будь-який смак сподобались і дітям, і дорослим.

Дуже чарівною вийшла подорож по Дніпру, де з пароплава «Ластівка» відкрилися неймовірно красиві краєвиди Києва.

Та найбільше усім запам’яталися відвідини телеканалу ICTV. Де спеціально для 8-А класу зробили пізнавальну екскурсію та посвятили нас у всі таємниці створення телепередач та прямого ефіру.

На жаль, за такий короткий час побачити все абсолютно не можливо. Та навіть за цих два дні кожному із нас подорож до столиці України залишила у пам’яті незабутні спогади. Києве, чекай нашої зустрічі знову!


Інші новини